Ledendag Vereniging Gierzwaluwbescherming Nederland (GBN), Amersfoort, 16 juni 2012.


Zaterdag 16 juni was het tijd voor de ALV en ledendag van GBN, gehouden in Amersfoort. Met een feestelijk tintje, want GBN bestaat dit jaar 10 jaar!

Op het programma voor de ledendag stonden een presentatie over de Gierzwaluwvoorzieningen in Amersfoort door Marjo van der Lelie, na de lunch gevolgd door een wandeling langs enkele van de plaatsen uit de lezing. Daarna zou ook nog een lezing met als onderwerp het geolocator-onderzoek aan Gierzwaluwen plaatsvinden, maar deze bleek op de dag zelf helaas niet door te gaan.

Het was weer een leuke en interessante dag. Dank aan iedereen die meehielp met de organisatie en van harte gefeliciteerd aan het jubilerende GBN!

Voor een indruk van de wandeling zie onderstaande foto's. Door de muiscursor stil te houden op een foto verschijnt meer informatie en door te klikken zijn de foto's te vergroten.

Wandeling centrum Amersfoort met op de voorgrond Belgische deelnemers Louis-Philippe Arnhem en Wim de Bock.    Invliegopeningen van achter het metselwerk geplaatste neststenen.    Wandeling centrum Amersfoort met rechtsvoor de kersverse nieuwe voorzitter van GBN: Rick Wortelboer.    Neststenen voor Gierzwaluwen.    Wandeling centrum Amersfoort met in het midden Marjo van der Lelie.    Invliegopeningen van achter het metselwerk geplaatste neststenen.    Neststenen voor Gierzwaluwen boven de ramen.    Wandeling centrum Amersfoort met op de voorgrond Belgische deelnemer Wim de Bock.Terug naar overzicht happenings

www.xjochemx.nl